Etiketter

söndag 10 maj 2015

Hipp Hopp sa latmasken

Nu är snön helt väck och man krattar och krafsar i rabatterna som en galning, pratar högt med sig själv, skäller på sig själv och undrar vad man tänkte på som anlade dessa tidskrävande tingestar. Nu är iallafall snart två rabatter till borta, duktig mig, man blir visare med åren.

Vedhögen växer även om det går sakta. Man får lixom tvinga sig själv, klabb för klabb vilken inte alls är roligt för jag brukar inte ha så mycket emot att klyva och stapla ved. Förunderligt trött har jag vart de senaste dagarna vilket jag hoppas går över. Om jag nu ska få någonting gjort.

Tvätten har fått stryka sig själv ute, underbart är det och det luktar ju så gott!

Idag ska jag få främmat och därmed är sista småbarnsklädstorleken bortgiven. Känns lite vemodig men så är det ju. Ingen vits att det ligger och skräpar i mina garderober.

Önskar er en god dag, en varm och solig sådan, kram!

en liten bit av min trädgård i kvällning


2 kommentarer:

Hyrestanten sa...

Skönt att läsa om hur du tar bort rabatter eftersom jag inte har några rabatter vid kolonistugan men känner mig lite lat just därför.
Du är klok som rensar bort barnkläderna. Själv sparade jag en hel del av nostalgiska skäl och det kändes ganska ledsamt när det var dags att göra sig av med dem vid flytten. Fånigt egentligen, det är ju bara världsliga ting.

Annika Wikström sa...

ja men belamrade med mysgosiga minnet och allt är inte borta hos mig, några är sparade just för dessa minnet :D