Etiketter

lördag 15 augusti 2015

så det kan bli!

ja, alltså för en vecka sedan försökte jag mig på ett blogginlägg och lyckades radera allt och tappade sugen så jag gör väl ett nytt försök.

Sommar. Tja.. sommar och sommar jag vet inte. Grönsakslandet gick åt skogen skörden av morötter blir minimal, purjon skiter i att växa den enda grönsak som har visat livsvilja är grönkålen och det får man ju vara glad för.

Min Stora dag! Ja, inte min men väl Chrilles gick smidigt och var just så där underbart som jag kunnat föreställa mig. Lisseberg i två dagar, skärgårdstur och annat kul, jag tror gossen var jättenöjd!

Nu infaller samma sorts konstigheter som förra försöket, jag kan inte hitta bilden som jag skulle lägga in här..så tokigt.

Lägger in några andra bilder då på sommarbarn jo, för lite sommar har det ju faktiskt vart!

just denna dagen för fotot skulle det ha blivit regn! men fel hade smhi haha!

Träffade en Hyrestant (bloggnamn) på gatan i stan igår som kände igen mig, jag själv är ju urkass på att känna igen folk så roligt det var! Jo för vi var ju på stan, äntligen. Ludde hade urkul i skateparken och Parkorparken, inte illa, dit ska vi fara igen!

Kolla, det vart ett blogginlääg iallafall, kanske något osammanhängande och inte alls lika bra som det jag delitade men
 ändå, håll till godo, jag får nog tillbaka skrivarhuvuden vad det lider!

fuKt


2 kommentarer:

Hyrestanten sa...

Mötet med dig (och de dina) gav en glädjekick. Hoppas vi ses snart igen :)
Trodde jag var ensam om att misslyckas med odlingarna den här sommaren. En del har ju blivit bra men somligt kom aldrig upp utan endast ogräs i mängder. Visserligen ätbart enligt vad jag fått veta men nånstans där går min gräns...

Annika Wikström sa...

Haha ja, den bästa hämden mo ogräs är väl att käka upp det :D