Etiketter

tisdag 11 mars 2014

TisdagOch jag har sovit som en stock.
Igår var jag hos gyn, tog lite prover, kom hem och sov i tre timmar, attans tänkte jag då, då kommer jag inte att sova i natt alltså men så fel jag hade.

Vädret det bästa för sömn, hård blåst, så tanten sov från nie till strax efter fyra!

Frön har planterats med, Ludden har sin egen Malva och Lavendeln klarade sig trots att jag glömde bort den (tur som en tokig) Dessutom har Olivträdet fått flytta in till värmen, lite bladlös kanske beroende på svår törst då jag glömt det med och det är väl så att är man utan vidare minne som jag kan ju stora Olivträd och små Lavendelgroddar glömmas bort haha! här är jag görandes det bästa jag vet :DI morrn väntar Skolutflyckt med Ludden som jag förövrigt skickat iväg ansöknngar till Valdorfskolan från ettan. Det får bli så.
Ibland måste man bortse från det bekväma, han skulle slippa att byta skola, kan gå där hela skoltiden och bra käk är det.

Torsdagsesök hos doktorn sedan så blire helg.

Puss & kram!

Strävan

2 kommentarer:

Hyrestanten sa...

Har du haft lavendel som övervintrat ute? Jag köpte en stor kruka lavendel i somras men på Plantagen sa de att den inte överlever på våra breddgrader.

Annika Wikström sa...

Lavendula Officinalis kan man få att övervintra ute genom att placera den gynnsamt, tex i en upphöjd rabatt med lite sand i jorden, vintertäcka den så att den inte vaknar för fort eller bränns av solen. Många av de nya lavendelsorterna är bara ettåriga här men just denna är mest härdig!
Den jag pratar om här är ju en sån där ettårig som jag har haft svalt inne men tyvärr, nu är den död :(