Etiketter

tisdag 12 november 2013

Jo, men alltsåSedan youtube, facebook ja, överhuvdtaget datorn kom till världen har människan lyckat beröra någon annan på något sätt, inte alltid illa. Jag vet att det finns de som tycker att internet, datorer tja, bloggar för den delen är något avskyvärt, exponera sig, det man tycker, vem och vad man är sådär online inför massor av människor man aldrig träffat.

Men, serru jag tycker att det är fantastiskt med. Jag minns när min mamma var sjuk, inget skrev hon på facebook och det tog nog bara två veckor så fick jag ett medelande, på facebook. Ungefärligen såhär lät det

Hej, du känner inte mig men jag är vän med din mamma på facebook. Hon har inte syns till på ett par veckor och jag förstår att något hänt. Skulle du vilja hälsa din mamma att jag saknar hennes inlägg och önskar att det som är fel ska bli bra. Mvh xxx

Och det var bara det första. Människor som aldrig träffat min mamma önskar henne allt gott via mig. Är inte det underbart, och såklart nära vänner går absolut att skaffa sig via internet. En av mina allra bästa vänner lärde jag känna precis så.

Jo så det är inte bara dumt, faktiskt.
Såg en video på ett ställe som berörde mig jättemycket den kanske berör dig med, det är så att jag tror det.

Om du kan dela den här filmsnutten, gör det och så ser du till att ha en bra dag med. Min har vart segkola och tröttig men nu ska middagen lagas så det blir nog bra. kram kram!

They have a voice ♥

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så sant fina du

Annika Wikström sa...

Tack du, ja så är det!