Etiketter

måndag 15 september 2014

Hej och hopp!


Ja hoppet för bytet av regering, äntligen. Och hej, jo jag är hemma nu.

Lite fram å tebaksfärd till sjukan med virus som gjorde att halsen svall igen men med lite adrenalin och andningsmask och Betapred så lugna allt ner sig. Ludden tyckte dock att det var lite läskigt.

Idag blir det en lugn dag lixom igår, trött och slut i huvud och kropp.
Njuter av det vackra varma ute, ingen vind bara så där underbar som förhösten kan vara, mogna Äpplen, Morötter och potatis i landet. och än har inte löven gulnat så den vackra explosionen av färger har vi framför oss!

Såg någon Norrskenet i Fredags förresten? vi gjorde, svagt men vackert och det får mig faktiskt att lite längta till de kalla klara vinternätterna, nej jag är inte tokigt men även vintern kan vara förunderligt vacker!

Då ska jag dricka den glögg av Aronia saften jag ska göra och tipset kommer från min mamma, ska krydda den med Äpple och Kanel samt Ingefära och Nejlika, kanske en gnutta Honung. Sen är det bara att värma frusna vinterkvällar och avnjuta med en god bok och tända ljus!

En liten bild på vad som väntar kommer här, Puss & Kram!


2 kommentarer:

Hyrestanten sa...

Du skriver så mysigt om vintern att jag nästan ser fram emot den, trots att jag helst vill ha sommar året om. Dumt att spjärna emot egentligen för det är ju bara att gilla läget. Fast jag längtar redan till nästa vår och sommar...

Annika Wikström sa...

klart man fårlängta, det är ju vetskapen om våren som får en att härda ut :D