Etiketter

torsdag 25 december 2014

Juldagen

Den där dagen då man egentligen inte ska klä på sig utan njuta av det nystädade hemmet, läsa sin bok och se på långfilmer på tv, fast det är det väl ingen som gör nu förtiden?
Inte jag heller men sovmorgon blev det. Sedan blev det ta i tu med städning som vi faktiskt varken orkat eller hunnit ta itu med för igår var det hektiskt!

Firade Jul hos Chrille med hela familjen, så glad att han blir piggare och piggare
myoglobinvärdet som var 2000 är nu nere på ca 300, det ska vara under 8 och ck värdet är nu nere på 70 så det har vänt ordentligt. Än är han sängliggande med dropp men fick sitta och äta ute i matsalen igår! Går det så här bra fortsättningsvis så får han nog sin önskan om en nyårsafton hos fina flickvännen uppfylld!
Ja och sedan var det middag hos Mamma och Pappa, god mat och trevlig samvaro som alltid, fina Morbror med familj var också där.

Kom hem vid sex, damp ner i soffan med en god Whiskey och såg Sune i Grekland, så skönt att vila tanke och kropp.

Nu puttrar en köttgryta på spisen med kantareller morötter lök honung senap och tomatpure och lite vin på spisen, jag ska ta ett nappatag med min bok liggandes med fötter i högläge innan det bär iväg för övernattning hos Chrille.
Ha det så bra alla, 

Puss & Kram!

2 kommentarer:

Hyrestanten sa...

Gläds med er att det går åt rätt håll. Den där köttgrytan verkar väldigt god :)

Annika Wikström sa...

Japp, det blev det! :D Nu ska ungen bara få tillbak sin muskelmassa :) då passar det bra med lite protein hha!