Etiketter

torsdag 22 januari 2015

Jodå, jag är uppeDet tog bra halva dan men skam den som ger sig! Duschat har tanten med även om det tog emot när man är feberhuttrig. Och jag har målat naglarna.

Viktigt det där att ha målat naglarna. Dt var dags nu kände jag för det sista nagellacket hade precis nötts bort, målade det någon gång i början av December. Det gäller att vara fräsch  här ute på en myr,hostig febrig och dan. Ifall någon kommer förbi eller så "harkel"

Kämpar med mina julångest kilon med och vet inte hur det gått, valkarna hänger och dinglar precis som vanligt och det är helt okej. varenda kg är ju lite mig tänker jag.

Oturligt för killarnas tänkta hockeybiljetter så blev det ingen match på Fredag, dom får hänga med mig istället. Frimatchen var totalt "utsåld" när Lars och Kurre kom dit. 
Nåja dom får väl gå en annan gång då!

Efter att ha storgråtit och Trinnity och Susannah stylar om Norge inser jag att det redan är eftermiddag, jag är fri och ledig från köks stök och tänker att jag kan lika gärna sitta kvar här i min fotölj och pigga på mig allt jag kan för i morgon är det barnkalas som 
gäller när Tuvan fyller hela 8 år!

Chrilles välmående ökar och ökar och proverna är bara bäst så nu ska han bara ta prover en gång till sedan är han släppt från barn 2. Då tar Genetiken över och det ska bli spännande och träffa dom, man har ju så många frågor. Skönt avslut på ett hemskt tillstånd!

Önskar er alla en fortsatt Torsdag och sänder en tanke till Duvhöken som så förargligt kraschade in i vår balkongdörr och bröt nacken. Blir till att laga fönstret och fundera på om vi ska stoppa upp den, vi har det ok:at. Det känns som lite Karma att den dog just där med tanke på hur många höns och kycklingar den där arten käkat upp för mig, även om det är sorgligt att han dog..förståss..


Kram kram!


2 kommentarer:

Hyrestanten sa...

Imponerande att du målade naglarna när du är sjuk :)
Hoppas du snart kryat på dig och lycka till åt sonen och de nya vårdkontakterna

Annika Wikström sa...

haha ja, något måste man ju sysselsätta hjärnan och nävarna med :D kram!