Etiketter

tisdag 28 maj 2013

Jutabaaaråreeex

Jodå, så kan man få till det i huvet när man sover hårt och i periferin genom verkliga livet hör en tupp gal. (tja eller sex små tuppar dårå)
Vilken tur att rengöringen av vintervistet är klart så att de ska få flytta in där igen och sommarvistet rivas. Då kanske man får lite lugn å ro om morgonen.

Själv har jag sovit som en stock. Gårdagen var förfärligt ont och bestod mest av kallsvettigt vandrande fram och tillbaka mellan kök och vardagsrum och tröööttt. Tog kamomillthe så att jag skulle kunna sova och den sista Alvedonen och sov som en stock till tuppen gal alltså fast inte förrens halvsju så jag hade tur som inte vävde in dem i drömmarna förrens då.

Lillens Svinkoppor föranledde läkarbesök i går och fick ett husmorstips av doktorn att stoppa fingret med bulan på i Såpvatten, tio min. morgon och kväll. Tror vi att det hjälper?? tja, vi får väl se.

På dagis ska han i allafall för doktorn sa att det här är inget man ska isolera barn för. Okej och jag antar han sa så för att kopporna är ruglösa och i hoptorkade..

Ytterligare en lugn dag, kanske dyker jag upp på radion 09.37 som jag gjorde förra gången vi får väl se. Då blir det om våren (jo, jag vet men vi brukar faktiskt ha vår nu, inte sommar..) Kanske blir det en kopp kaffe bredvid blommande Häggen med.

I var fall ska min dag bli ljus även om den är ont. Kraam alla!!

Här har ni Julie och Julia, mina Olivträd, fina dem med det lilla fick jag av Fridusen i Morsdagspresent, om jag är glad Joooo!! :D


Inga kommentarer: