Etiketter

måndag 17 juni 2013

Joddu mumsigt värre!

Får se till att äta lite mer för yrseln är tebaks än fast jag slutat med medimusken. nåja så jag vräkte i mig löskokta ägg, keso majjo och dill till frukost samt olivolja, lät väl inte dumt!

Snart blir det promenad med hunden. Pröva ju och lägga spår i går vilket minsann gick jättebra så nu ska hon få plugga till spårhund, så bra att ha tillgång till en sån nära då man jagar, det är ju lag på det med :D

Inhandlat långband till den övningen och en stor blomsterampel med. ja inte för den ska va till spårningen utan det lär ju knappt blomma nåra försommarblommor till Midsommar och då får man ju blomma på bästa sätt man kan själv tänker jag, det är ju tur man är vacker (haha).

Idag skare bakas Chrillebröd och promereras med hunden, vilas litet och tja, njuta av att även denna dagen skrevs ner i almenackan!

Önskar er allt gott!


Ur andan.Jag har lite svårt att andas där jag går för ljuset
är så mycket ljus och allt det gröna väller in genom ögonlinsen och
liksom makar undan det bruna ur min iris (det är då jag snubblar) mossmjuk strävhårig bortglömd i trädateg samlar åkerbärsblommor till ett hav av ändlöst rosavitt. Som flor framför gammalt ansikte vars
doft ännu vittnar om det mörka bortglömda ljuvligt frodiga den en gång var..

Jag vill simma här, vältra urkroppen och tidiglägga kvällskvisten, sluta ögonen mot den kyliga kvällssyfonin jag vet snart ska komma.
smådjurens serenad och allt grön och så jag.
en ovanligt vanlig sommardag.

Inga kommentarer: