Etiketter

tisdag 8 mars 2011

Jodu Försäkrningskassan

Tydligen vill inte alla ha det lättare att överklaga FK:s beslut. Enligt en undersökning i AF så finns det faktiskt nejtryckare med. Otroligt!
Nej med FK bör man spela in samtal (om man får) Taga personnamn, ha vittne samt vara utrustad med ett oändligt tålamod.

Jag fick en bra människa där och det är jag otroligt tacksam för eftersom jag inte har huvud att bråka med. Därav alla tråkiga bilder här som så sällan dyker upp eftersom jag inte kan lära mig hur man för över bilder från nya kameran. Jag får vackert vänta tills någon hjälper mig.

Vad gör en nybliven sjukpensionär med dagarna då?
Tja..skickar iväg ungarna, tar en promenad, städar lite, sover, är lite vid datorn för att inte rosta i hop alldeles, skriver någon liten dikt, planerar middag, nattar barn och går och lägger mig.

Låter det som en drömtillvaro? Jo, det är det faktiskt, lyxen att faktiskt få vara sjuk, därför att man är det.
Men å andra sidan kommer jag aldrig att kunna gå ut på pubben igen, handla på stora affärer ensam, aldrig förstå teknik, aldrig kunna resa ensam, aldrig kunna gå på föräldramöte ensam..man vill ju faktiskt veta vad som sades där..Aldrig kunna utföra vettiga samtal med myndigheter gå och lägga sig halv 8 på kvällarna aldrig kunna ha ett barnkalas utan massor av hjälp och backup....Osv.

Men ändå, små små saker för livet fortsätter ju ändå så är det ju och det är jag tacksam för!!

Stora kramar till alla!! Ha en bra dag!

Inga kommentarer: