Etiketter

lördag 6 oktober 2012

Skamligt sa Bill

ja just skamligt sa Bull..och jag och många fler än mig!!

http://www.hemhyra.se/artikel/skane/ingen-kom-nar-kvinnojour-bjod-20-vardar-13591"Kvinnojouren i Hässleholm ville testa ett nytt grepp för att ragga bostäder åt våldsutsatta kvinnor. De bjöd in 19 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget Hässleholmsbyggen under två kvällar, men ingen kom.
Syftet var att de ville presentera sin verksamhet och skapa en dialog med värdarna för att underlätta för de våldsutsatta kvinnorna att få en bostad. Lotta Otterdahl är initiativtagaren till mötet och ordförande i Frida Kvinnojour."

Fatta så viktigt detta är! för att minska dödfallen bland kvinnor behövs skyddade boende, detta är viktigt och ja just det, VIKTIGT!
SKÄMS bostadsbolagen!

Idag så har det vart ömsom sol, ömsom regn. Luddisens kalasplans inbjudningar hamna på rätt platser och ett nytt skaft till trädgårdsräfsan kom på plats (gjordeèt sjulven) Några glasfönster blev utskurna, bondkakorna till Crilles kalas baka Jejje och Obba, basse bus lekte med Luddisen och gubben svara på logikundersökningen de ville ha inför arbetsprovet och ja just det, biletten till Tornai blev beställd :D
(ja, he ger int ja som åk utan onga)

Nu ylar minsta sonen och vill ha efterrätt så jag får väl sluta dårå, Kram!!


 Ur en pupill.

                                      


Såg några extra vingslag
och tanken svävade för högt
ändå, detta ljuva onåbara
som livet alltid sökt

Och huvudet kastades bakåt
och ögon slöts i en darrande sekund
så mycken önskan i denna världen
kom till ur denna stund.

I ett öppnande och tveksamma steg
ett hjärta slår hårt och rött
och livet, hur det nu kom sig
blev återfött.Inga kommentarer: