Etiketter

onsdag 11 september 2013

Hujeda migså trött man kan vara då! Tror Älgjakten i helgen lite sög musten ur mig samt besöket hos sjukgymnasten igår.

Sovit nästa 11 timmar varje natt, det ni ;)

Sjukgymnasten ja, han klämde och vred och hummade och konstaterade att höger sida inte är ok, att benet är snett och foten med. Lämnade över till en sjukgymnast specialiserad på led och fotskador på Ersboda så det blir att ringa dit och få en tid. Nåja skit samma, ba foten blir bra! Ont fick jag av böjningarna igår och rejält svullen på nytt så jag gick och la mig kring halv 8, somnade vid 8 (tur att ludden hann somna haha) och sov med diverse avbrott ända till halv 7.

Jaha idag då? jomen gråmulet höstligt och vad passar bättre då än att koka potatis i potatiskokaren, bära in lite ved till huset, kanske göra en eld ute och laga middag, lät väl trivsamt?


Har jag då dåge visdomsord idag? Jodå lev, skratta och tala om för någon hur fin denne någon är!
Själv kokade jag gröt till frukost åt mina herrar, även gröt kan vara en kärleksförklaring och med tända ljus blev det jättemysig start på dagen. Det måste göras oftare! Allt som ger livet kvalitet behöver inte vara dyrt tänker jag.

Puss och kram alla mina fina barn därute i vida världen, älskar er!

LikasomAtt le dig krävs just ingenting,

bara att resa hjärtats land.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag läster din blogg varje dag. Skulle gärna sitta där vid brasan med dig och prata och fiugulera.. Saknar dig så och älskar dig mäst!

Tusen pussar från din dotter ute i världen

Annika Wikström sa...

Å tusen pussar tillbaka fina du! Älskar dig :) ♥